Waarom Autorijschool Rijzicht?

Wil jij je rijbewijs halen bij de beste autorijschool? Dan is Autorijschool Rijzicht iets voor jou, want wij zijn uitgeroepen zijn tot de beste autorijschool van Almere! In Almere en omgeving is onze rijschool een bekende naam geworden op het gebied van autorijlessen, theorie spoedcursussen, spoedrijopleidingen, faalangstbegeleiding en rijopleidingen voor mensen met bijvoorbeeld  ADHD of ADD.


Het doel van de praktijklessen is natuurlijk om jou klaar te stomen tot een veilige, ervaren en zelfverzekerde automobilist. We begrijpen dat elke leerling een andere aanpak nodig heeft. Daarom zetten wij bij Autorijschool Rijzicht, volop in op jouw behoeftes en manier van leren. Je krijgt les van vakkundige instructeurs en instructrices die precies weten hoe zij jou moeten begeleiden, waardoor er een prettige en succesvolle rijopleiding gegeven wordt en jij straks helemaal klaar bent om de weg te veroveren.


Wij rijden onze rijlessen voornamelijk in ‘t Gooi, omdat dit ook je examengebied is. Overdag rijlessen volgen is natuurlijk het beste, maar mocht dit je niet lukken dan Kun je bij ons ook ‘S avonds of in het weekend lessen.  De rijlessen duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur per keer. Het gemiddeld aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft is per persoon natuurlijk verschillend. Om je een goed advies te geven voor hoeveel praktijklessen je nodig hebt kunnen wij je inplannen voor een proefles.


Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ervaren hoe het is om achter het stuur te zitten? Neem dan snel contact met ons op en vraag een proefles aan! 


Meld je nu aan! Klik hier
Wij staan altijd voor je klaar.

Tot gauw,


Het team van Rijzicht

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram